Juhani Räisänen Kuka? MUU ry:n puheenjohtaja Taiteilija Taiteen tohtori Kuulumisia


Kuulumisia


Kaupunkikävelyt

Olen järjestänyt useana kesänä syntymäpäivieni aikaan kaupunkikävelyjä, joissa olen tarinoinut omasta Helsinki-suhteestani. Tänä kesänä kävelemme taas, nyt 1970-luvun maisemissa Punavuoressa ja Ullanlinnassa. Kerron suhteestani levykauppa Digeliukseen ja Elokuva-arkistoon. Pekka Sauri on luvannut tulla muistelemaan ravintola Kasvista, jossa lausuttiin Vihreän liikeen perustamissanat.
www.kaupunkikavelyt.com

Taidemessuja Tukholmassa ja Helsingissä

Olen ollut toukokuun 2023 toisen viikon Tukholmassa, pitämässä pystyssä MUU:n näyttelyosastoa Supermarket-taidemessuilla.
Supermarket 2023
Kesäkuussa Kaapelitehtaalla avautuu omat taidemessumme, Art Fair Suomi, joka levittäytyy tänä vuonna useaan galleriaan.
Art Fair Suomi 2023

Instagram-päivityksiä

Tukholman näyttelystä olen julkaissut paljon videomateriaalia MUU:n Instagram-tilin tarinoihin. Myös oma Insta-tilini on saanut paljon lisää tarinoita Tukholmasta.
INSTAGRAM: @muu_helsinki
INSTAGRAM: @juhani_he .

Kirjoittajakoulutukseen

Olen lähettänyt hakemuksen Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakouluun. Jos minut hyväksytään, tulen panostamaan seuraavat kolme vuotta proosan kirjoittamiseen. Kriittinen korkeakoulu
Uutiskirje

Haluatko kuulla minusta säännöllisesti? Tilaa uutiskirje, niin lähetän sinulle noin kerran kuussa tuoreimpia uutisia minulta. Osoitettasi ei käytetä mihinkään muuhun.

Nimesi:
Sähköpostiosoite: